Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjære Gromstad-kunde.

Det er utfordrende tider for hele verdenssamfunnet, i møte med koronaviruset som har snudd også den norske hverdagen på hodet. Vi må ta vare på hverandre i denne tiden, og vi har alle et felles ansvar for å redusere spredning av smitte. Vi tilrettelegger etter beste evne for våre kunder i møte med en krevende tid.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med disse retningslinjene holder våre forhandlere åpent.

Produksjonen av nye biler blir i en periode påvirket av et driftsopphold hos våre fabrikker i Europa. Produserte biler som er på vei eller på norsk lager kan utleveres som vanlig til våre kunder.


Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos våre forhandlere.

Noen av disse tiltakene er:

 

Du er hjertelig velkommen på besøk hos oss, og kan altså være helt trygg på at vi tar ansvar for å redusere smittefare i våre anlegg.

 

Her er noen av de tingene kundene våre lurer på for tiden:


Påvirker situasjonen priser og leveringstider på biler?
Vi har biler tilgjengelig for rask utlevering, med prisgaranti. Endringer i valutakurser kan på sikt påvirke bilpriser, særlig i urolige tider.

Jeg har bestilt bil, påvirker dette produksjonen eller utleveringen av min bil?
Ta kontakt med oss, så sjekker vi status for din bilbestilling. Vi tilrettelegger utleveringen av biler til kunder og er fleksible for å løse situasjoner med hjemmekarantene eller annet som gjør det praktisk vanskelig å gjennomføre som først planlagt.

Jeg har bestilt time på verksted – men har ikke mulighet til å møte som avtalt. Hva gjør jeg?
Ring oss eller send en epost, så følger vi deg opp med forslag til hvordan vi løser dette så fleksibelt og greit som mulig.

 

Ta vare på de rundt deg i tiden som kommer. Og ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan bidra med fremover.

 

Jan Trygve Gromstad  Daglig leder  - Gromstad Auto

Morten Bjerka  Daglig leder -  Gromstad Bil & Båt

Leif Christian Gromstad  Daglig leder - Gromstad Motor Stoa

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn